За да може да видите сайта Ви е необходим Флаш плеър версия 7, който може да свалите от тук.
 
 
 
 
 
 
Какъв е максималния брой онлайн игри за деня?
Може да играете неограничен брой игри в Интернет. За дневното класиране се отчита резултата от всяка игра, изиграна в рамките на календарния ден (00:00 часа – 23:59 часа)

Защо след грешен отговор на предварителния въпрос броя на предплатените ми игри намалява?
Грешен отговор на предварителният въпрос слага край на текущата Ви игра. За да участвате отново в „Сделка или не“ онлайн трябва да стартирате нова игра.

Ако приема офертата на банката и след това продължа текущата игра колко точки печеля – колкото е била приетата оферта или колкото постигна в края на играта?
Приемайки офертата на банката Вие се съгласявате да получите точките, които са предложени в офертата. Продължавайки играта Вие ще видите какви са били точките във вашата кутия, но за статистиката Ви и за класирането се отчитат точките от приетата оферта.

Ограничено ли е времето за отговор на предварителния въпрос и за избор на кутии?
Времево ограничение няма. Може да отговорите на въпроса и да изберете кутия, когато пожелаете.

Прекратява ли се текущата ми игра при прекъсване на интернет връзката или затваряне на браузера?
Не, играта Ви не приключва. След като отново влезете в акаунта си може да продължите прекъснатата игра от етапа до който сте стигнали.

Има ли награди от участието в „Сделка или не“ онлайн?
От участието си в „Сделка или не“ онлайн всеки ден може да спечелите покана за участие в телевизионното предаване с възможност да спечелите 200 000 лева, както и сигурна награда от 200 лева. За да попаднете в жребия за дневен победител с покана е необходимо да имате натрупан резултат от 200 000 или повече точки в рамките на деня.

Какви програми са ми необходими за участие в „Сделка или не“ онлайн?
За безпроблемно ползване на сайта и участие в играта „Сделка или не“ онлайн е необходимо да разполагате с един от следните брраузери:
Internet Explorer версия 6.0 или по-нова;
Mozilla Firefox версия 1.0.7 или по-нова;
Netscape версия 7.2 или по-нова;
Opera версия 9.23 или по-нова,
както и с Adobe Flash Player, който може да изтеглите от тук

Необходими ли са специални настройки за безпроблемно участие в Сделка или не“ онлайн?
Ако срещате проблем със зареждането на играта, Ви съветваме да изчистите всички Temporary Internet Files от меню на Вашия браузер. (Tools / Internet Options за Internet Expolrer; Tools / Options / Privacy за Mozilla Firefox)

Проверете също и настройките на Flash Palyer-а. Кликнете с десния бутон на мишката върху флаш елемент на сайта (примерно върху жълтата кутия с надпис „Сделка или не“ от лявата част на всяка страница) и от менюто изберете Settings. От разположените най-долу в малкото каре, което се отваря, табове изберете първото в ляво (Privacy). Там изберете бутона „Advanced...“. Зарежда се страницата с настройки за Adobe Flash Player, където трябва да изберете Global Security Settings panel. След като се зареди карето в дясната част трябва да изберете радиобутона „Always ask“ или „Always allow“. Затворете прозореца и панела със настройките с Close.


Ако имате други въпроси относно сайта или играта „Сделка или не“ онлайн, свържете се с нас на телефон 02/ 971 38 09 или на e-mail support@e-card.bg.
При технически проблеми и въпроси свързани с онлайн играта:

тел: 02/971 38 09 e-mail: support@e-card.bg